RAB Panel

RAB Panel B.V. is de exclusieve distributeur van Mosa Panel, een renovatietegelsysteem waarmee het tegelwerk van badkamer en toilet zonder overlast gerenoveerd kan worden.

Mosa Panel is de uitkomst in de bouw- en renovatiesector. Het is een innovatief wand- en vloerpaneel waarop Mosa-tegels zijn verlijmd. Deze panele worden tegen de wand of op de vloer bevestigd. De kosten van Mosa Panel wegen op tegen de snelheid, het gemak en de overlast van traditionele renovatie.

Een badkamerrenovatie met Mosa Panel duurt maximaal vijf werkdagen. Dit verschilt van het reguliere renovatieproces dat al gauw tien werkdagen duurt. Door de optimale samenwerking tussen RAB Panel en Mosa binnen verloopt een renovatie met Mosa Panel eenvoudig en doeltreffend.

Partner worden?

Wilt u aan de slag als als gecertificeerd MOSA Panel-installateur? Iedere vakman kan de opleiding tot comaker volgen. Wanneer u de Mosa Panel-training met goed gevolg heeft afgerond, vult u dit klantformulier in.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Mosa Panel-renovatietegelsysteem? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten op info@rabpanel.nl

RAB Panel B.V.
Heemskerckstraat 50
1792 AC Oudeschild
Tel: 0222 – 362462

info@rabpanel.nl

Postbus 7
1790 AA Den Burg

NL29 RABO 0311 3670 11
KvK: 66554756
BTW nr: NL856605852B01