Jan Groen Tegels

Met een oppervlakte van 5.700 vierkante meter is Jan Groen Tegels uit Bleiswijk de grootste tegelzaak van Nederland. Met zon zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten hebben we de grootste collectie. Ons magazijn telt 50.000 vierkante meter en we hebben met 1.500 verschillende soorten tegels ook de allergrootste tegelvoorraad. En met simpelweg de beste service en de beste prijzen is Jan Groen voor elke particulier de beste tegelwinkel van Nederland. Dat durven we zonder valse bescheidenheid wel te beweren. Maar dat is natuurlijk niet van de een op de andere dag tot stand gebracht.

Het begin

De oorsprong ligt in 1969, toen Jan Groen vanuit een zolderkamer aan de Secretariestraat in Schiebroek tegels begon te verkopen. Later opende hij een pand aan de Kootsekade in Rotterdam-Noord. In de jaren 80 werd die locatie te klein en verhuisde het bedrijf naar Bleiswijk, waar we nu nog gevestigd zijn. Wat bleef? No-nonsense, veel keus, veel service.

Service voorop

Bij Jan Groen:

  • Maak je een afspraak om op je gemak tegels uit te zoeken en al je vragen te stellen.
  • Kun je vaak direct je tegels meenemen, en anders zijn ze z├│ binnen.
  • Mag je tegels reserveren voor als je ze over een paar maanden nodig hebt, zodat je dan direct door kunt.
  • Leen je gratis een aanhangwagen om je tegels mee te nemen, of laat je ze thuisbezorgen door een van de Jan Groen chauffeurs.
  • Kun je een eigen tegelzetter inhuren of kiezen voor VloerCompleet┬«

Voor particulieren

De reden dat we zo konden groeien, is dat we ons als enige tegelhandel op de eerste plaats richten op de particulier. Zelfs al we met aannemers werken, zijn het de toekomstige huiseigenaren zelf die de tegels komen uitzoeken. Bij ons staat de eindgebruiker op de enige plek die daarvoor volgens in ons in aanmerking komt: vooraan.

Anders dan anderen

We halen als enige direct de tegels bij de bron. Ook daarin onderscheiden we ons. We kennen alle fabrieken, we bezoeken zelf alle beurzen. We hebben de contacten en de informatie en tussenhandelaars hebben we niet nodig. Het prijsvoordeel daarvan merk je bij de aanschaf.